Dr. Renaud

MERKEN

Dr. Renaud combineerde in zijn laboratorium op een uitzonderlijke manier zijn passie voor wetenschap en esthetiek. Hij stelde zich als doel huidverbeteringsproducten te ontwikkelen op basis van krachtige ingrediënten, gewonnen uit de natuur.

De productlijn van Dr. Renaud bestaat uit een zeer toegankelijk en breed gamma aan verzorgingsproducten. Dankzij de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding kiezen steeds meer vrouwen vandaag voor dit technisch hoogstaand salonmerk.

Dr. Renaud biedt vrouwen de mogelijkheid om de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid te herontdekken door hen in contact te brengen met de kracht van de natuur.

Met de methode van de biotechnologie selecteert Dr. Renaud de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten.
De verzorgingsproducten van Dr. Renaud zitten boordevol essentiële vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen die de balans van de huid weer op peil brengen. Bovendien is het hele productgamma volledig organisch en parabenen-vrij. De cosmetische formules worden ontwikkeld voor schoonheidsbehoeften en de behandeling van specifieke huidproblemen.

  • 100% natuurlijk
  • Volledig organisch
  • Vrij van parabenen
  • Boordevol vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen